In 2016 ben ik vanuit een passie voor yoga en yoga lifestyle de winkel YogaSway in de Spiegelstraat in Bussum begonnen. Zelf deed ik al ruim 5 jaar aan yoga en in de buurt kon je toen nergens een goede yogamat, leuke outfit of hip meditatiekussen kopen. Met mijn visie op een eigentijdse moderne winkel ben ik gestart.

Klein begonnen op nummer 1b, maar na anderhalf jaar de stap gemaakt om naar de overkant te verhuizen naar een groter pand. Meer ruimte voor items, meer voorraad ruimte en zelfs ruimte voor af en toe een les in de winkel. De winkel laat zich het beste omschrijven als een yoga boutique, een fijne toegankelijke sfeer, hip maar ook tijdloos, er hangt een lekkere geur en staat altijd een relaxt muziekje aan. De collecties wisselen heel regelmatig en de prints zijn beperkt zodat niet het hele Gooi in dezelfde print loopt.

De diverse merken zijn sustainable, in verschillende materialen en kleuren, in effen of coole of subtiele print. Ik ken mijn klanten goed en vind het persoonlijke contact heerlijk. Een webshop past dan ook niet bij mij… Ik adviseer je graag in de winkel op het gebied van kleding, een mat, kussens of een ander yoga prop. Natuurlijk kun je het in de winkel even proberen. 

Daarbij sta ik zelf ook nog heel regelmatig op de mat, maar ik ben geen yoga docent. Wel kan ik je doorverwijzen naar een yoga of pilates studio in het Gooi. Deze heb ik verzameld op mijn platform Gooiseyogascholen.

De meeste dagen ben ik er zelf, maar een dag in de week helpt mijn collega Sandra je. Zij werkt inmiddels bijna 2 jaar bij YogaSway en is super ervaren en gedreven. 

Wil je meer weten, lees dan ons artikel in Yoga International

Ik kijk er naar uit om je in de winkel te helpen.

Namasté, Wanda