Blog 7 – Deur dicht

De deur is dicht, een tijdperk afgesloten. Het voelt goed voor mij, geen opluchting of extreme blijdschap, geen verdriet, maar puur het gevoel dat het goed is zo. Wel voel ik meer lucht en ruimte nu de winkel zo goed als leeg is en er een eind is gekomen aan een proces en intensieve tijd, het voelt lichter. Dankbaar en trots kijk ik terug op hoe YogaSway is ontstaan en uitgegroeid is tot een begrip. De YogaSway deur is dicht, maar ik weet zeker dat er voor mij weer nieuwe deuren opengaan. De komende tijd ga ik onderzoeken en ontdekken welke dat zijn, daar heb ik zin in. Natuurlijk houd ik jullie op de hoogte. Voor nu een goede zomer en tot 3 september, want dan gaan we een aller aller laatste dag open voor de laatste koopjes en verkoop ik een groot deel van mijn eigen yogakleding voor toffe prijzen (inclusief deze waanzinnige NiyamaSol flare die ik op de foto aan heb). Stay tuned voor meer info hierover. 

Jullie waren de liefste en leukste klanten ooit! Geniet van een mooie zomer. 

Liefs, Wanda ❤