Blog 6 – Farewell Drinks&Bites

De laatste YogaSway week gaat in en ik loop eerlijk gezegd best op mijn tandvlees, dus voor nu een kort bericht/ blog…. Ik ga nog even lekker uitrusten zodat ik jullie deze week zo goed mogelijk kan helpen. Zo leuk dat zoveel van jullie nog langskomen/ kwamen voor een laatste aankoop en/of farewell hug. Het zal best een dingetje zijn als ik zaterdag om 17.00 uur de YogaSway deur sluit. Daarom nog een paar leuke dingen in het voorzicht:


💛 vrijdag 15 juli van 17.30-19.00 uur farewell drinks&bites in de winkel. You are invited!!!!!!

💛dinsdag 12 juli toch nog een new window met leuke aankondiging (zet 3 september vast in je agenda)

💛 woensdag 13 juli iets leuks met matten voor yogastudio’s

💛 na 16 juli ga ik eerst met vakantie met mijn gezin. Stay tuned voor blogs over de retreats die ik ga volgen, events die ik met Nanda ga organiseren en mijn volgende plannen en yoga inspiratie