Winkel open

De winkel is ‘gewoon’ open van dinsdag t/m zaterdag van 10.00-17.00 uur. Kun je niet naar de winkel komen, maar heb je wel iets op Facebook/ Instagram of onze website gezien? Dan kunnen we het natuurlijk aan je verzenden (boven EUR 75 verzenden wij gratis) of bezorgen we het bij je (gratis in de gemeente Gooise Meren en Huizen).In de winkel:- zorgen we dat we gezond en klachtenvrij zijn- vragen wij om alleen zonder gezondheidsklachten naar de winkel te komen- maximaal 3 klanten tegelijk binnen (het kan zijn dat er buiten even gewacht moet worden, maar gelukkig staat het SALE rek buiten en sta je droog)- staat de handgel klaar- houden wij 1,5 m afstand- als de 1,5 m afstand niet mogelijk is, of als de situatie daarom vraagt, dragen we een mondkapje – schenken we even geen thee/waterSuper fijn dat de yogastudio’s, sportscholen en pilates scholen OPEN mogen blijven, zodat iedereen zo goed mogelijk voor zichzelf kan zorgen door middel van beweging en ontspanning.Vanmorgen kwam ik aan in de straat en moest even slikken, wat een mooie lucht boven onze mooie straat. Maar ook meteen realiserend dat er voor zoveel (collega) ondernemers weer een moeilijke en uitdagende tijd aanbreekt. Dus daarom mijn oproep: steun de horeca/ lokale ondernemers waar je kunt, zodat onze mooie Spiegelstraat Bussum straks ook nog leuk is om te winkelen!Go with the flow, shop local en keep practising